nog 18 dagen tot 2018

  • Geplaatst op
  • 0
nog 18 dagen tot 2018

Kijk jij in de laatste weken van het jaar ook terug op hoe het jaar is verlopen?
Wat heb je gedaan, bereikt of juist laten liggen? En kijk je ook vooruit naar het nieuwe jaar?

Een gloednieuw jaar nodigt uit om opnieuw te beginnen of om eindelijk dat ene te gaan doen of juist nu toch écht eens met iets te stoppen.

Vaak beginnen we het nieuwe jaar vol goede moed en goede voornemens om na een paar maanden of zelfs al na een paar weken weer in oude gewoontes terug te zakken. Dat terugzakken heeft niets te maken met een gebrek aan wilskracht maar alles te maken met hoe je ‘geprogrammeerd’ bent. Als je mijn webinar ‘CTRL-ALT-DEL’ hebt gezien snap je wat ik hier mee bedoel. Klik hier om te kijken.

Zo zet je voornemens om in actie
Graag nodig ik je uit om op vrijdag 15 december om 10.00 uur mee te doen met mijn gratis webinar op Facebook. Dit keer zal ik je begeleiden in een EFT sessie, een echte kerst-special!

We tappen samen op het loslaten van angst voor verandering. Deze angst kan je op onbewust niveau tegenhouden, zelfs als je écht wil veranderen. En we tappen op toelaten. Ook hier kan je op onbewust niveau blokkeren zelfs als je écht klaar bent om te ontvangen. Het onderbewustzijn is een wonderlijk iets!

 
Doe mee op vrijdag 15 december om 10 uur in de ochtend op onze Facebook pagina klik hier.
 

Kan je er niet live bij zijn? Geen probleem de opname zal weer gewoon op dezelfde pagina beschikbaar zijn.

 

‘In 2018  ga ik het echt anders doen’
Ja! Natuurlijk! Maar.... wat? En.... hoe? En.... wanneer?

Om dat voor jezelf helder te krijgen raad ik je aan om een vision board te maken. Door je wensen visueel te maken komen ze tot leven en wordt het heel makkelijk om er opvolging aan te geven. Ik nodig je graag uit om dit samen met mij te gaan doen tijdens de workshop ‘Vision board, schatkaart van je leven’. Tijdens deze workshop kan je creatieve kant helemaal losgaan en ontvang je ter plekke coaching op wat er zich laat zien (of wat zich juist niet wil laten zien). Interessant, gezellig en vooral een mega start van jouw nieuwe jaar!
In 2018 ga je het écht anders doen!

 

‘In 2018 ga ik eindelijk afvallen’
Is dat een terugkerend voornemen? En lukt het elk jaar toch niet, of niet zoals je gehoopt had? Doe het dit keer anders. Doorbreek het oude patroon van lijnen, zelfveroordeling en wanhoop. Leer hoe je met je lichaam kunt gaan samenwerken in plaats van het tegen te werken door te gaan diëten. Doe mee met de Gabriel Methode workshop of volg de Gabriel Methode cursus thuis. Gewoon in je eigen tijd en tempo met belangrijke informatie waar je de rest van je leven wat aan hebt. Weg met de dieet shakes! Op naar een ontspannen en gezond leven!

 

Nog 11 dagen tot kerst
Ben jij al helemaal klaar voor een gezellige kerst? Of ben je nog naarstig opzoek naar een perfect kerstcadeau of inspiratie voor een gezonde kerstmaaltijd? Ontspan; in onze web shop vindt je het allemaal!

Wat dacht je van een dvd voor onder de boom?

of een cd

 

Of het FitChef kookboek, met tal van gezonde gerechten

 

Ga ontspannen de kerstdagen en het nieuwe jaar in. En als je een vraag hebt; email, chat of bel. 
We wensen je alvast hele gezellige kerstdagen en een fantastisch 2018!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »