Over een boot, een badpak en de volmaakte ommekeer

  • Geplaatst op
  • 0
Over een boot, een badpak en de volmaakte ommekeer

Onlangs werd ik uitgenodigd om te gaan varen...

Ik werk sinds kort samen met een nieuwe groep. Op een dag verscheen er in de groepsapp een uitnodiging om met z'n allen te gaan varen. Mijn eerste reactie toen ik de uitnodiging las was; 'o nee dan moet ik in m'n badpak op de boot met een groep mensen die ik nauwelijks ken...'
Meteen na die gedachte realiseerde ik me dat dit een geschiedenis reactie was. 

Geschiedenis reactie; reageren uit gewoonte
Vroeger was ik heel verlegen, onzeker, zelfbewust. Het idee van een dag varen en bbq-en met mensen die ik nauwelijks ken en dan ook nog eens in nietsverhullende badkleding was vreselijk en leidde tot het vinden van een excuus om niet mee te hoeven gaan.

Ik heb inmiddels al jaren geen last meer van die beperkende overtuigingen, en toch reageerde mijn systeem uit gewoonte. Ik durf stellig te beweren dat ook jij vaak uit gewoonte reageert en dat je je meestal niet bewust bent van zo'n geschiedenis reactie. 

Hoe zou jij reageren op zo'n uitnodiging om te gaan varen? En als je nadenkt over deze vraag, heb je dan gedachtes als; 'ja maar ik zie er toch ook niet uit in mijn zwempak' of 'die mensen zitten toch niet op mij te wachten'? Maar horen die overtuigingen echt bij wie je nu bent? Dat kan toch leuker?!

Jaren geleden ben ik begonnen met de Gabriel Methode lifestyle te leven.
Eén van de eerste gevolgen was dat ik besloot om mijn lichaam niet meer 'fout' te maken. Ik begon kleding te dragen die goed paste en leuk stond (inclusief mijn badkleding!) zonder me iets aan te trekken van de maat in het label. En ik stopte met mezelf met andere vrouwen te vergelijken. Ik koos ervoor om blij te zijn met mezelf zoals ik op dat moment was. 
De ontspanning van 'normaal' tegen mezelf doen en met mijn lichaam te gaan samenwerken was het begin van een fantastische omschakeling.

Die boottocht was heerlijk en ik heb een super dag gehad met een groep hele leuke mensen. 
Het viel me op hoe ontspannen ik op de foto's stond, je kon duidelijk zien dat ik helemaal niet met mezelf bezig was maar gewoon kon genieten van de dag.
 

Wil je ook die permanente verandering? Wil je ook leren hoe je op een andere –ontspannen- manier met jezelf en eten om kunt gaan? Wil je ook kunnen loslaten zodat het lichaam gewoon haar werk kan doen en het overgewicht kan oplossen? 
Doe dan mee met de Gabriel Methode intensive op woensdag 17 juli. 

Deze training heb ik een ‘intensive’ genoemd omdat ik je in een paar uur de principes van de Gabriel Methode leer. Aan het einde van de training heb je alle informatie en hulpmiddelen om deze lifestyle in je eigen leven toe te laten. Gemakkelijk en vanzelf en vanuit een gevoel van ‘ja, dit voelt goed voor mij!’ in plaats van op een dwingende manier moeten veranderen omdat er iets mis met je zou zijn. 

Er is niets mis met je, je bent goed zoals je bent. Er is niets mis met je lichaam maar er is wel een reden dat je met overgewicht worstelt. Laat mij je aan de hand nemen zodat je weer met je lichaam kan gaan samenwerken en de worsteling voor eens en voor altijd stopt! Twijfel je of dit wat voor je is? Neem contact met me op en dan weet je meteen of deze training je gaat helpen.
 

Gabriel Methode intensive
Datum: 17 juli 2019
Tijd: 12.30 - 17.30 uur
Locatie: Flow Plaza, Haarlem
 
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!
 
 
 

Désirée Manders is internationaal life coach, -trainer en –spreker, Gabriel Methode coach, hypnotherapeut en EFT specialist.

 

Zij is gespecialiseerd in werken met het onderbewustzijn en wordt geroemd om haar unieke aanpak met snelle en blijvende resultaten.  

 

www.Thedaydreamcompany.com

www.TDCcoaching.com

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »