Uitnodiging voor Gabriel Methode Intensive

  • Geplaatst op
  • 0
Uitnodiging voor Gabriel Methode Intensive

Heerlijk, de decembermaand is weer aangebroken!
Tijd voor kerstversiering en gezelligheid met familie en vrienden! Of is dit voor jou juist een onrustige periode? Maak jij je zorgen over al die gezelligheid (teveel eten en drinken...)? Ben je aan de dieet shakes gegaan in een poging nog snel een paar pondjes kwijt te raken voor de kerst? Of ben je in gedachten al bezig met je goede voornemen om in januari maar weer te gaan lijnen?

Als Gabriel Methode coach werk ik met mensen van over de hele wereld en ze zeggen allemaal het zelfde; 'van lijnen wordt je dik'. Ze weten inmiddels dat een dieet niet werkt maar toch zitten ze allemaal (echt zonder uitzondering!) vast in de dieet mentaliteit. Ze vinden het moeilijk om ontspannen met eten om te gaan en labelen steevast voedsel als ‘goed’ of ‘slecht’. Zélfs de mensen die gewoon gezond eten. Ook zitten ze vaak vast in het idee dat ze zichzelf moeten ‘fixen’ omdat het hun schuld is dat ze te zwaar zijn.

 Wat een opluchting wanneer ik ze uitleg hoe het nou werkelijk zit. Dat er een reden voor het overgewicht is en dat die reden niets te maken heeft met dat er iets mis met ze zou zijn.

Wil je ook die permanente verandering? Wil je ook leren hoe je op een andere –ontspannen- manier met jezelf en eten om kunt gaan? Wil je ook kunnen loslaten zodat het lichaam gewoon haar werk kan doen en het overgewicht kan oplossen?
Doe dan mee met de Gabriel Methode intensive op woensdag 19 december.

Deze training heb ik een ‘intensive’ genoemd omdat ik je in een paar uur de principes van de Gabriel Methode leer. Aan het einde van de training heb je alle informatie en hulpmiddelen om deze lifestyle in je eigen leven toe te laten. Gemakkelijk en vanzelf en vanuit een gevoel van ‘ja, dit voelt goed voor mij!’in plaats van op een dwingende manier moeten veranderen omdat er iets mis met je zou zijn.

Er is niets mis met je, je bent goed zoals je bent.Er is niets mis met je lichaam maar er is wel een reden dat je met overgewicht worstelt. Laat mij je aan de hand nemen zodat je weer met je lichaam kan gaan samenwerken en de worsteling voor eens en voor altijd stopt!
 


Twijfel je of dit wat voor je is? Neem contact met me op en dan weet je meteen of  deze training je gaat helpen. Je vindt mijn contact gegevens hier.

Gabriel Methode intensive

Datum:  19 december 2018
Tijd:      10.00 - 15.00 uur
Locatie: Flow Plaza, Haarlem


 
Voor informatie en aanmelden klik je op onderstaande button.

 

Ik zie er naar uit je in Haarlem te ontmoeten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »