Afvallen met De Gabriel Methode

      

       ...... 

                     


Afvallen, lijnen, vermageren...

 

Diabetes 2 is inmiddels een veelvoorkomende ziekte. Een andere leefwijze  is hét beste "medicijn". Een beter dieet is een eerste stap, maar welke?

Na het Vasten-, Atkins-, 17dagen-, en Sonja Bakker dieet, zijn we alweer bezig met het volgende populaire dieet.

"Jojo" jij ook verder naar de volgende dieethype? Of kies je voor een methode met blijvend resultaat?
Velen van ons zijn te dik. Dat is niet gezond, dat weet je, en bovendien wordt je er op aangekeken. Je bent bereid alles te doen om die kilo's kwijt te raken. Maar de ervaring leert dat die hoopvol begonnen perioden van vermageren uiteindelijk tot niets leiden en de gezondheid zelfs kunnen schaden. Soms leidt het zelfs tot een toename van je gewicht!
 

Gelukkig is het wel degelijk mogelijk om duurzaam af te vallen. Zónder ingewikkelde kuren, maar mét een op jouw individu gerichte oplossing. Op grond van meer dan 10 jaar persoonlijke ervaring en onderzoek, biedt Jon Gabriel een "alles-in-één-oplossing" waarmee je kunt nagaan waar bij jouw de fysieke én mentale oorzaak ligt van je overgewicht en wat je er aan kunt doen. En dat zonder dieet, zonder "dat mag ik niet hebben", zonder wilskracht en zonder het beruchte jojo-effect.

De Gabriel Methode, waarin de nieuwste inzichten zijn verwerkt, is geschikt en bestemd voor alle vrouwen, mannen en kinderen met overgewicht.
Dus laat je niet gek maken. Stop met dat dieet, gooi het roer om en start met afvallen! 

 "Hi, ik ben Jon Gabriel. Graag deel ik al mijn ontdekkingen met je". 

 

.     

 


Jon Gabriel is oprichter van de The Gabriel Method International en hij heeft zich tijdens zijn studie toen hij uiteindelijk 186 kilo woog, verdiept in biochemie. Hij had een levensbedreigend overgewicht en probeerde zonder succes elk dieet en elke afslank methode.

Dat hij ternauwernood de aanslag van 11 september overleefde, zorgde ervoor dat hij anders tegen het leven aankeek en het roer definitief omgooide. Hij bestudeerde vanuit zijn biochemische achtergrond allerlei onderzoeken en informatie op het gebied van diëten, lijnen en afvallen. Hij paste deze nieuwe inzichten toe op zichzelf en ontwikkelde zo een revolutionaire afvalmethode.

Hij viel 103 kilo af zonder dieet of kunstmatige ingrepen en schreef er een succesvol boek over, waarvan er inmiddels meer dan 350.000 stuks in 16 talen wereldwijd zijn uitgegeven. Inmiddels zijn er over de hele wereld duizenden mensen die met succes volgens zijn methode blijvend zijn afgevallen. Jon zelf is inmiddels al meer dan 10 jaar op hetzelfde gewicht.


  


"Niemand is "van nature" dik"

Dr. Tatjana Van Strien onderschrijft De Gabriel Methode. Zij is dieetspecialiste en hoogleraar aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. "Ons lichaam slaat vet op als er een overschot is. Als je gaat lijnen dan zorgt dit zelfde mechanisme er voor dat je lichaam zoveel mogelijk vet vasthoudt. Lijnen is dan ook zinloos. De meeste dieten beloven van alles, maar zijn heel moeilijk vol te houden. Zoek ondersteuning bij een deskundige en bedenk dat alleen geleidelijk gewichtsverlies kans biedt op het bereiken van je ideale gewicht. 
De Gabriel Methode biedt een compleet pakket producten waarmee je fysiek én mentaal wordt ondersteund zodat ook jij je ideale gewicht kan bereiken. 
 

           

      

 

 

  

 
 

International Life Coach en GM specialiste Desiree Manders  heeft al vele vrouwen en mannen in binnen en buitenland succesvol begeleid: "Laat mij je helpen. E-mail, chat of bel me en ik leg je geheel vrijblijvend uit waarom onze methode ook jou kan helpen..."

 

 

             

Ruim 12000 anderen gingen je voor...

 
Al meer dan 10000 mensen ontvangen onze Nieuwsbrief. Blijf ook op de hoogte en ontvang als eerste de nieuwste informatie en aanbiedingen! Abonneer je nu.


De Gabriel Methode Benelux


De Gabriel Methode Benelux is de Nederlandse support-organisatie van The Gabriel Method International, waarvan het hoofdkantoor in Australië gevestigd is. Jon Gabriel, de schrijver van de wereldwijde bestseller "The Gabriel Method", werkt veelvuldig samen met De Gabriel Methode Benelux.

De organisatie bestaat uit een samenwerkingsverband van over Nederland en België verspreide gespecialiseerde en gecertificeerde coaches. Zij allemaal onderschrijven het feit dat steeds weer wordt aangetoond en ervaren dat diëten simpelweg niet werken om je ideale gewicht te kunnen bereiken én te behouden. E-mail, chat of bel en laat je vrijbijvend informeren.

Wij wensen ik je veel succes en vooral veel plezier toe!                      

Het team van The Daydream Company

Eric Feitsma


 

Commercieel Manager 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »