Workshops

Zo ga je ontspannen de zomer tegemoet!

Kies uit de volgende mogelijkheden;

1. Laat je persoonlijk begeleiden in zes 1-op-1 sessies met Gabriel methode coach Désirée Manders. 1x in de 3 weken heb je een coaching sessie van een uur waarin helder wordt wat jouw zogenaamde vet-knop aanzet en wat je kunt doen om deze uit te zetten zodat het lichaam weer vet in energie kan gaan omzetten. Afvallen gaat makkelijk en vanzelf wanneer je de Gabriel Methode levensstijl in je leven toepast. Ga samenwerken met je lichaam en gun jezelf en je lichaam de tijd en ruimte die nodig is om weer in een natuurlijke staat te komen. 

 

 

2. Wil je liever in 1x de principes van de Gabriel Methode leren toepassen? Doe dan mee met onze workshop in Haarlem. In 1 dag snap je wat jouw vet-knop aanzet en hoe je deze kunt uitzetten. Je ontvangt alle informatie die je nodig hebt om met de methode aan de slag te gaan en waardevolle tools die je makkelijk thuis kunt toepassen om je lichaam weer te laten ontspannen zodat het zelfhelend en zelfregulerend vermogen weer actief wordt. 

 

 

3. Wil je liever in je eigen tijd en tempo de principes van de Gabriel methode leren kennen? Kies dan voor de online cursus. In deze cursus wordt alles op een makkelijk te volgen manier uitgelegd en je kunt steeds weer terugkeren naar de materialen. Deze complete cursus is de eerste stap naar een ontspannen en gezond leven!

 

 

 

 

Investeer in jezelf!

Breng je lichaam en geest weer in balans. Doe mee met onze workshops en leer zeer effectieve methodes en 'tools' die je op elk gewenst moment gemakkelijk kunt inzetten. 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »