Life Coach Desiree Manders

 

DÉSIRÉE: "NU IEDEREEN ZIJN EIGEN LIFE COACH ON DEMAND"


"Ik wil dat Life Coaching voor een veel grotere groep mensen bereikbaar wordt.
Life Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen waardoor hun leven makkelijker en leuker wordt"
Ik heb gemerkt dat veel vrouwen, mannen en kinderen, het lastig vinden om een professionele Life Coach in te schakelen. Het feit dat veel zorgverzekeraars hier van de kosten niet dekken is een van de oorzaken. En dat is jammer, omdat je zo de kans mist een veel comfortabeler en leuker leven te hebben.

Ik heb met mijn webshop de financiële en mentale drempel voor veel mensen kunnen verlagen en kan met mijn methode een positieve bijdrage leveren aan het oplossen van veel alledaagse mentale problemen. Ik ben trots en blij als ik achteraf hoor dat ik mensen direct of indirect heb kunnen helpen".

 

Désirée Manders (1970) is Life Coach en initiatiefneemster van The Daydream Company. Ze werkt sinds 2008 als Internationaal Life Coach en heeft inmiddels vele honderden cliënten in o.a. Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde staten, Canada, Duitsland, Zweden, Frankrijk en Engeland succesvol kunnen helpen.

Ze heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende disciplines (o.a. het gebruik van het onderbewustzijn) en gebruikt haar kennis en jarenlange ervaring om cliënten naar snelle veranderingen en blijvende resultaten te begeleiden.

Als GMcoach, GMspecialist en vaste medewerker van Jon Gabriel (www.thegabrielmethod.com), heeft zij een grote groep cliënten opgebouwd en is zij regelmatig te gast op nationale en internationale seminars, workshops en retreats. Ook begeleidt zij mensen per groep of individueel in haar praktijk in Badhoevedorp.

Daarnaast deelt ze elke week haar expertise in de wereldwijd beluisterde podcast "Fabulous and gorgeous - just for the fun of it!"

Désirée is als Life Coach gecertificeerd en gediplomeerd:

 

  • NLP Master,
  • Master in The One Method
  • Coach/counselor 
  • Conscious coach
  • Ericksoniaanse Hypnotherapeut 
  • Gabriel Methode coach 
  • Inverse Wave Therapy Facilitator
  • EFT specialist (Emotional Freedom Technique of 'tapping')


Zij studeerde onder andere aan de academie voor Psychotherapie in Amsterdam en bij Arcturus in België.

 

 

    

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »