Disclaimer

Klik HIER om naar www.ontspannenzwangerenbevallen.com te gaan

 

Deze disclaimer bevat belangrijke informatie, lees deze daarom aandachtig door.

De downloads en USB's van The Daydream Company helpen om de oneindige mogelijkheden van het onderbewustzijn in te zetten om het algehele welzijn te verbeteren.

Een ieder die gebruik maakt van de downloads en USB's van The Daydream Company dient er zelf voor te zorgen dat hij/zij op een veilige manier kan genieten van een diepe staat van ontspanning. Het is belangrijk dat men de downloads en USB's van The Daydream Company NIET beluistert terwijl men een auto bestuurt, een machine bedient of in een situatie is waar men de aandacht bij moet houden.

De downloads en USB's van The Daydream Company zijn door iedereen te volgen, jong en oud, man en vrouw. Aangezien de downloads, CD's en USB's gebaseerd zijn op het (leren) gebruiken van ieders onderbewuste zelfhelende vermogens zijn hier geen bijzondere risico's aan verbonden tenzij er sprake is van een psychiatrische aandoening, epilepsie, klinische depressie of een aandoening van het zenuwstelsel. In dat geval is het van belang om eerst met uw behandelend arts, huisarts of begeleider te overleggen alvorens een downloads en USB's van The Daydream Company te gebruiken.

De downloads en USB's van The Daydream Company zijn bedoeld als ondersteuning in een verander proces en dienen niet als vervanging van enige medische ondersteuning of advies. Alle informatie die door The Daydream Company wordt gedeeld is alleen voor informationele doeleinden en nooit als medisch advies bedoeld.

De downloads en USB's van The Daydream Company, noch enige ander informatie die door The Daydream Company wordt gedeeld is bedoeld als diagnose, als heling of ter voorkoming van enige medische, emotionele, of mentale aandoening of ziekte. Bij twijfelt aan het gebruik van de downloads en USB's van The Daydream Company dient u contact op te nemen met uw arts, huisarts of begeleider.

Positieve resultaten als gevolg van het gebruik van de downloads en USB's van The Daydream Company en de snelheid waarmee resultaten zich laten zien verschillen per persoon en zijn afhankelijk van de mate waarin de gebruiker openstaat voor de positieve effecten alsmede het hebben van een proactieve houding. Dientengevolge kan The Daydream Company een positief resultaat nooit absoluut garanderen.

Een ieder die gebruik maakt van downloads en USB's van The Daydream Company is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor zijn/haar eigen veranderproces, gezondheid, veiligheid, beslissingen, gevoelens, emoties, ervaringen en leven en de consequenties hiervan. Omdat het gebruik en de effecten van de downloads USB's van The Daydream Company voor eigen verantwoordelijkheid en risico van de gebruiker zijn, kan The Daydream Company nooit aansprakelijk gesteld worden voor acties of handelingen of de effecten hiervan, van een ieder die gebruik heeft gemaakt van één of meerdere downloads en USB's van The Daydream Company.

The Daydream Company neemt geen verantwoordelijkheid en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verkeerd gebruiken van de downloads en USB's van The Daydream Company.

Voorafgaand aan elke download en USB worden duidelijke instructies gegeven over de omstandigheden waarin NIET naar de downloads en USB's geluisterd kan worden.

In geen geval is The Daydream Company aansprakelijk voor verlies of schade als gevolg van het gebruik van onze site, de gedeelde informatie en/of onze producten, waaronder, zonder beperking, economisch verlies of voor enige bijzondere, indirecte, incidentele schade of gevolgschade (ongeacht of dergelijke verliezen waren voorzien, te voorzien, bekend of anderszins).

Hoewel The Daydream Company haar best doen om ervoor te zorgen dat alle informatie en producten accuraat en foutloos zijn, kan The Daydream Company niet garanderen dat dit altijd zo is, noch dat de website van The Daydream Company altijd en probleemloos te gebruiken is.

The Daydream Company behoudt het recht voor om voor welke reden dan ook, de verkoop van een product aan een individu of individuen te weigeren.

Disclaimer
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »