Veel gestelde vragen

Klik HIER om naar www.ontspannenzwangerenbevallen.com te gaan


Wanneer en waar kan ik het beste een download / coaching beluisteren? 

Je kunt een download / coaching op elk gewenst moment en op elke plek beluisteren. Vlak voor het slapen gaan is een goed moment om te luisteren, je kunt dan na afloop heerlijk ontspannen gaan slapen terwijl de positieve informatie gedurende de slaap verder verwerkt kan worden. Zorg er vooral voor dat je niet gestoord kunt worden wanneer je naar de download luistert, geef jezelf 20 tot 25 minuten de tijd om op een veilige en ontspannen manier te kunnen luisteren. Belangrijk! Neem rustig de tijd voor jezelf en beluister de coaching alleen als je niets anders hoeft te doen!


Wat wordt er bedoeld met een diepe staat van ontspanning?  

De ervaring van een diepe staat van ontspanning kan voor iedereen verschillend zijn. Je kunt deze staat het beste beschrijven als een veranderde staat van bewustzijn. Degene die in deze diepe staat van ontspanning is, is volkomen aanwezig maar geconcentreerd gericht op hun innerlijke ervaring en op de stem van degene die de sessie begeleidt. Omdat je in deze staat volkomen aanwezig bent, kun je op elk gewenst moment of wanneer noodzakelijk direct en gemakkelijk uit deze staat komen en direct alert reageren. In deze diepe staat van ontspanning dwaalt jouw ‘denkende brein’ af en kan zich losmaken van de dagelijkse zorgen, problemen en (negatieve) gedachten. Het bewuste en analytische deel van het brein wordt in deze staat omzeild zodat je direct toegang hebt tot het onderbewuste of onbewuste deel van jouw brein waar je gemakkelijk positieve suggesties kunt toelaten en positieve verandering kunt laten plaatsvinden.


Waarom is een download / coaching zo effectief? 

Positieve gedachten leiden tot positieve acties en openen jouw ogen voor wat er nog meer mogelijk is. De download / coaching is zo samengesteld dat ze je helpen om dat wat positief en ondersteunend is toe te laten en dat wat je beperkt ofwel los te laten ofwel vanuit een ander perspectief te bezien. Het effect is dat je meer keuzevrijheid hebt en als gevolg daarvan ontspannen in het leven kunt staan. De diepe staat van ontspanning die je door het luisteren bereikt, staat je toe om toegang te hebben tot het creatieve, onderbewuste deel van je geest, daar waar er geen weerstand is in het aanvaarden van positieve suggesties. Omdat er geen weerstand is van het denkende brein (‘ja, maar, wat als, eerst zien dan geloven’) kan er effectief een positieve verandering plaatsvinden.


Werkt een download /coaching voor iedereen?

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen zijn of haar eigen unieke ervaring heeft. De een zal direct zijn of haar leven voor altijd ten goede verandert zien, een ander merkt na de eerste keer luisteren wellicht niets anders dan dat hij of zij zo’n 20 minuten of meer zich volkomen heeft kunnen ontspannen. Maar een ieder die in staat is om een download / coaching op een rustige manier te beluisteren en bereid is zich te laten meevoeren zal een positieve verandering ervaren. Je kunt ze zo vaak beluisteren als je wilt. En elke keer dat je luistert zal er bewust of onbewust iets op een positieve manier voor je veranderen..


Hoe werkt een download / coaching?

Tijdens het luisteren word je beetje bij beetje, gemakkelijk en vanzelf naar een diepe staat van ontspanning geleidt. Deze techniek heet progressieve ontspanning wat niets anders is dan het luisteren naar eenvoudige instructies en positieve suggesties waardoor jij je geleidelijk steeds meer ontspant. En terwijl het lichaam ontspant, ontspant ook de geest –of het denkende brein.

Terwijl je in deze diepe staat van ontspanning bent, kan het bewuste deel van je geest gemakkelijk worden afgeleid. Terwijl dit gebeurt, ontvangt het creatieve, onderbewuste (onbewuste) deel van de geest positieve suggesties. 


Kan ik een stukje beluisteren?

Ja. Bij elke download / coaching staat een omschrijving van de inhoud en kun je op het koptelefoon icoontje drukken om een stukje te beluisteren.


Wanneer merk ik het resultaat?

We zijn allemaal uniek en we hebben elk ons eigen manier om verandering toe te laten. Het is onmogelijk om te voorspellen wanneer en hoe verandering zal optreden, maar het gebeurt wel. De download / coaching is een ontzettend effectief instrument om permanente en blijvende gedrags- en emotionele veranderingen toe te laten, zelfs wanneer je niet onmiddellijk bewust bent van de veranderingen.


Hoe vaak moet ik een download / coaching beluisteren?

Hoe vaker je luistert, des te beter werkt het. Je kunt in de eerste week elke dag naar de download / coaching luisteren en de daarop volgende weken om de dag. Zo behaal je het beste resultaat. Daarna kan je er naar luisteren wanneer je het gevoel hebt dat je het nodig hebt.

 

Kan ik meerder keren per dag naar een download / coaching luisteren?

Ja dat kan. Ik adviseer om niet vaker dan 2x per dag te luisteren zodat jouw systeem de tijd krijgt om nieuwe informatie te verwerken en toe te laten.


Kan ik de download / coaching gebruiken om mee in slaap te vallen?

Ondanks dat de download / coaching zo ingesproken zijn dat ze je uit de diepe staat van ontspanning begeleiden naar een staat waarin je wakker en alert bent, kun je de download prima gebruiken om mee in slaap te vallen. Je kunt bijvoorbeeld de download / coaching net voor het einde uitzetten zodat je ontspannen in slaap valt.


Werkt de download / coaching wel als ik in slaap val tijdens het luisteren?

Ja zeker. Het lijkt of je slaapt maar je bent eigenlijk in een hele diepe staat van ontspanning waarin je denkende brein (jouw bewustzijn) als het ware is afgeleid –niet actief aanwezig. Op onbewust niveau krijg je alle positieve informatie binnen. De download / coaching werkt dus altijd, of je nu actief mee luistert of niet.


Moet ik een koptelefoon gebruiken of kan ik via een speaker naar de download / coaching luisteren?

Ik adviseer dat je een koptelefoon of ‘oortjes’ gebruikt. Op die manier komt het geluid meer direct en zonder geluiden uit de omgeving bij je binnen en luister je meer geconcentreerd. 


Waarom is er een waarschuwingstekst?

Sommige artsen en therapeuten zijn van mening dat een diepe staat van ontspanning niet geschikt is voor mensen die last hebben van epilepsie, depressie of psychiatrische aandoeningen. Ik vind het belangrijk om vanuit een professioneel en ethisch standpunt elke klant te informeren en op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Per slot van rekening kan ik niet aanwezig zijn om toe te zien op de juiste toepassing van onze producten door de klant. Dat is de reden dat ik benadruk dat deze sessies niet als vervanging van enige medische ondersteuning dient en dat ik mijn klanten adviseer om bij twijfel contact op te nemen met hun arts, huisarts of begeleider.


Kan ik de download / coaching wel alleen luisteren?

De download / coaching van The Daydream Company doet niets anders dan je in een diepe staat van ontspanning brengen en je positieve suggesties aanreiken. Terwijl je naar de Mp3 luistert ben je weliswaar volkomen ontspannen, je bent ook gewoon nog volkomen aanwezig en je kunt op elk gewenst moment jouw ogen open doen en de sessie stoppen. Het is uiteraard zaak dat je NIET luistert wanneer je iets doet waar jij je aandacht bij moet houden, zoals autorijden, koken, een machine bedienen, de baby in bad doen ed.


Is het veilig om naar een download / coaching te luisteren?

Ja. Regelmatig diep ontspannen zal jou en jouw baby ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Ik bied producten aan die speciaal voor ondersteuning tijdens de zwangerschap en bevalling bedoeld zijn.

Klik HIER om naar www.ontspannenzwangerenbevallen.com te gaan

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »