BLOG

Ontspannen zwanger en bevallen; hoe pijnlijk is de bevalling nou echt?

Ontspannen zwanger en bevallen; hoe pijnlijk is de bevalling nou echt?

Je geniet van jouw zwangerschap en kijkt uit naar jouw nieuwe kindje. En je probeert er niet aan te denken, maar stiekem ben je misschien toch een beetje bang voor de bevalling. Een heel mensje door een kleine opening persen, dat kan toch nooit? En als het toch kan, dan moet dat toch zeker heel pijnlijk zijn?!

Placebo of nocebo; welke kies jij?

  • Geplaatst op
  • 0
Placebo of nocebo; welke kies jij?

'Ik ben zelf erg van ‘het glas halfvol en er kan nog meer bij!’ en dat is wat ik in mijn dagelijks leven bevestigd krijg. Het gaat me goed, ik voel me goed en ik heb in mijn leven altijd ruimte voor nog veel meer van het goede.'

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »