Stop met roken

Stop met roken

Stoppen met roken

Heb je alles al geprobeerd? Wil je nu eindelijk eens definitief van dat ongezonde roken af?


Luister naar de download 'Stop met roken' en......stop nu! Cold Turkey. Gewoon, omdat het kan en omdat jij daar nu voor kiest. Gebruik de kracht van jouw onderbewustzijn om die bewuste keuze te maken om voor altijd een niet roker te zijn!
En als je dan toch bezig bent; denk eens na over de reden waarom je rookt. Heb je stress? Ben je onzeker? Zijn er onverwerkte zaken die je maar vast blijft houden? Pak niet alleen het effect maar ook de oorzaak aan! The Daydream Company helpt je om gemakkelijk en vanzelf oude patronen en oud zeer los te laten. Wacht niet langer, begin vandaag!

Hoe dan?


De kracht van de gedachte.

Je kent misschien mensen die jaren geleden zijn gestopt met roken en nog steeds zeggen dat ze bij een drankje trek in een sigaret hebben. Wanneer je stopt met roken is dat het laatste wat je wilt horen. Je moet er niet aan denken dat je voor de rest van je leven nog trek in een sigaret zou houden en het roken nog altijd in gedachten hebt.
Voor jou hoeft dit niet zo te zijn. Die mensen hebben op een bewust niveau zichzelf getraind of de opdracht geven hebben te stoppen met roken. Echter, op onbewust niveau denken ze nog steeds aan sigaretten...
Dus als je echt wilt stoppen, pak het dan aan op onbewust niveau! Geef jezelf op onbewust niveau de informatie die je nodig hebt om instinctief de juiste keuze te maken. Kies ervoor om voor de rest van jouw leven een Niet-roker te zijn!

Download vandaag nog ‘Stop met roken’ en maak die keuze! Je kunt deze download zo vaak beluisteren als nodig is om gemakkelijk en als vanzelf de behoefte aan een sigaret voor altijd uit je leven te bannen!
 

 

stop met roken-Thedaydreamcompany.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »