Overzetten coaching op een Smartphone of tablet

Klik HIER om naar www.ontspannenzwangerenbevallen.com te gaan


 (Android / Google)

 

OpYoutube zijn er veel (snelle) manieren te vinden om je download over te zetten zoals:

 

SEND ANYWHERE (klik HIER voor de app)

BESTANDEN (app via store, klik HIER voor uitleg)

CLOUD MUSIC PLAYER (app via store, klik HIER voor uitleg)

 

Maar ook via Bluetooth, Airdrop of mail kan je de download simpel naar je smartphone verzenden en afspelen.

 

Je coaching op je smartphone, tablet of PC via een kabel

Het is fijn om overal naar je downloads te kunnen luisteren. Downloaden doe je meestal met je computer. Nu moet je de download alleen nog van je computer naar je Smartphone of tablet overzetten. Je kunt je downloads (mp3-bestanden) heel makkelijk op je Android-smartphone of tablet zetten. 

Gebruik een USB kabel. 

Om muziek op je smartphone te zetten heb je een usb-kabel nodig. Deze kabel zat bij je telefoon toen je deze kocht. Op de afbeelding hieronder kun je zien hoe de kabel eruit ziet. In sommige gevallen heeft je telefoon een andere aansluiting, maar moderne Android-smartphones maken bijna uitsluitend gebruik van micro-usb. Als dat niet het geval is, kun je het best op de website van de producent van je telefoon kijken.


Wanneer je de smartphone of tablet aansluit op je pc, kun je bij 'Deze computer' je (telefoon)mappen vinden. Deze staan in dit voorbeeld aangegeven als “Xperia T”, maar de naam verschilt uiteraard per telefoon. Als je een Samsung hebt zou hier bijvoorbeeld “Samsung” staan.

Als je hier op dubbelklikt kom je in je (telefoon)mappen terecht. Nu kun je opzoek gaan naar de map met de naam 'Muziek' of ‘Music’

Nu je de map geopend hebt kun je de map waar de mp3 / download in hebt staan erbij halen. Je sleept het item dan simpelweg naar de muziekmap van je telefoon of tablet. Het item wordt dan direct gekopieerd en staat vanaf nu in de muziekmap van je telefoon of tablet.
 
Via de standaard muziekspeler van Android op je Smartphone kun je zo je muziek luisteren. Als je wilt kan je ook in de Play Store zoeken naar een andere muziekspeler.


 Klik HIER om naar www.ontspannenzwangerenbevallen.com te gaan 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »