Afvallen

Stop met diëten, start met afvallen

De enige manier om je ideale gewicht te behalen én te behouden is je levensstijl aan te passen en te gaan samenwerken met je lichaam.

Je weet dat diëten op de lange termijn niet werken. Even verlies je gewicht om na verloop van tijd alle kilo’s weer terug te krijgen vaak met nog een beetje extra. Meestal gaat het hier niet zo zeer om gezond eten maar meer nog om elke vorm van stress tot een minimum te reduceren. Denk hierbij ook aan mentale en emotionele stress.
 

Hoe helpen de downloads van The Daydream Company jou bij afvallen?

De downloads in de categorie gewichtverlies zijn speciaal samengesteld om je lichaam en geest te ondersteunen. Zodat je kunt zien wat er nu al goed is en je toegang krijgt tot de hulpbronnen die je van nature al in je hebt; alle kennis en kunde die je nodig hebt om je goed te voelen en te kiezen voor ondersteunende gedachten en ideeën.
Wanneer je enkel de focus legt op het minderen van dat wat je eet, krijgt jouw systeem -jouw lichaam het signaal dat er een tekort is. In dit geval een tekort aan voeding. Maar ook een tekort aan inspiratie, zingeving of liefde zal door het systeem worden vertaald naar een tekort aan voeding. Met als gevolg dat het lichaam in de opslagstand gaat en je alleen nog onder dwang zal kunnen afvallen. Dit is de reden dat veel mensen juist aankomen wanneer ze minder gaan eten.
 

Kijk op een andere manier naar jezelf -zoals je Nu bent, niet zoals je 20 jaar geleden was -en maak andere keuzes, zodat je als vanzelf een andere levensstijl aanneemt en je niet langer geforceerd hoeft te proberen snel af te vallen. Deze sessie helpt je op onbewust niveau om jouw focus te houden op wat je wel wilt en wat er nu al goed is zodat je eindelijk kunt stoppen met je te concentreren op wat er niet goed is (dit is een negatieve valkuil). Het is het perfecte instrument om jezelf op onbewust niveau nieuwe informatie te geven zodat je als vanzelf voor goede voeding en een positieve houding kiest. De diepe staat van ontspanning helpt je tevens om de effecten van (onbewuste) stress (als gevolg van zelfoordeel omdat je tegen jezelf zegt dat je te dik bent) om te keren. Zodat je niet langer onder invloed van het stress hormoon Cortisol op sommige momenten de dringende behoefte hebt aan zoet of vet.

 

Op een natuurlijke manier afvallen begint vandaag!afvallen-Thedaydreamcompany.com

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »