Vision board workshop
€200,00

Vision board workshop

Leer gebruik maken van de 3 manifestatie krachten en spirituele wetten om jouw visie waarheid te laten worden!

Beschikbaarheid
Op voorraad
Delen

Informatie

Woensdag 6 september 2023

Deze workshop zit vol!
helaas, deze workshop zit vol.
Wil je graag een volgende keer meedoen, mail me dan op [email protected] Ik stuur je dan bericht wanneer er nieuwe workshops worden gepland. 

Van 13.00 uur tot 17.00 uur in Badhoevedorp
(het adres ontvang je nadat je jouw plek in de workshop hebt aangeschaft)

Kosten €200,--
inclusief alle materialen, koffie, thee, water en lekkere hapjes.


Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Weet jij eigenlijk wat je echt wilt in dit leven? Wat geeft je vreugde, ontspanning, energie?

Heel veel mensen zitten zo vast in hun hoofd of in de dagelijkse stress dat ze deze vragen niet kunnen beantwoorden. 
Toch is het antwoord op deze vragen een belangrijk ingrediënt voor een goed en gezond leven. 


Een vision board geeft je heldere inzichten en helpt je om de focus te houden op dat wat je wilt bereiken.


Wanneer je de aandacht steeds weer richt op de beelden van hoe je jouw leven werkelijk wilt inrichten,
dan verandert jouw bewustzijn en zal je gaan handelen naar waar je je op focust. Daarnaast is het allerbelangrijkste element bij het toelaten van het constructieve in jouw leven, dat jouw wens in jouw gevoelswereld helemaal wordt geaccepteerd. Het volstaat dus niet om alleen iets heel graag te willen. Het zichtbaar maken van wat je wenst met behulp van plaatjes helpt zeer zeker, maar je gaat past echt verandering in jouw leven toelaten wanneer je VOELT dat het gewenste jouw waarheid is. En dat is waar deze middag de nadruk op ligt; het toelaten in jouw gevoel. 

Deze vision board workshop gaat voorbij aan de standaard vision board of mood board workshops. We gaan in deze sessie namelijk gebruik maken van de 3 manifestatie krachten;

-beelden
-gevoel
-het gesproken en geschreven woord.

We stemmen ons af op Bron energie, de levenskracht die in iedereen zit en die altijd liefdevol en constructief is. We verbinden ons met de overvloed die er in alle vormen is en die ons geboorterecht is. In de afstemming op Bron energie zal je zien dat de meest volmaakte afbeeldingen voor jouw vision board zich aan je zullen tonen. En we gaan gebruik maken van de spirituele wetten om jouw visie nog meer te bekrachtigen. 

In deze workshop;

-beginnen we met een begeleide meditatie waarin we ons afstemmen op Bron energie

-krijg je alle materialen om een vision board te maken
-versterken we jouw visie door haar te bekrachtigen met spirituele wetten*

-ontvang je ter plekke coaching en inzichten op dat wat er zich die dag laat zien in jezelf of op je board

-ga je naar huis met een duidelijke focus op dat wat je bereid bent in je leven te ontvangen

*spirituele wetten zijn net als natuurkundige wetten; ze zijn altijd actief ongeacht of je er wel of niet in gelooft. De wet van zwaartekracht is een voorbeeld van een natuurkundige wet. Ongeacht of je er in gelooft of niet; niemand valt van de aarde af. Een voorbeeld van een spirituele wet is; energie trekt gelijke energie aan. Met andere woorden, waar jij jouw focus op hebt (bewust of onbewust) MOET zich in jouw leefwereld tonen want je krijgt meer van de energie die je uitzend. Dit geldt voor de dingen die je graag ervaart en net zo hard voor alles waar je niet blij van wordt. Daarom is het ALTIJD helpend om jouw aandacht te richten op wat je wél wilt ervaren, ook als je hoofd je ervan probeert de overtuigen dat het niet voor jou is. Alles is er voor jou, óók (zeker) alle goede dingen!


Deze workshop wordt gegeven door internationaal life coach Désirée Manders die in de afgelopen 15 jaar honderden mensen over de hele wereld heeft begeleid naar een leuker en lichter leven.

 

**Wij behouden het recht om het programma te laten vervallen indien er onvoldoende inschrijvingen zijn. Heb je je ingeschreven en gaat het programma niet door, dan verlenen wij volledige restitutie van het cursusgeld. Wanneer je zelf besluit om het programma niet af te maken, verlenen wij geen restitutie -maar we kijken altijd naar wat er nog meer mogelijk is. 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »