Geluk-meditatie met Désirée Manders
€30,00

Geluk-meditatie met Désirée Manders

Een live middag waarbij je leert hoe je energie klaarzet en we ons samen in meditatie onderdompelen in de energie van werkelijk Geluk!

Beschikbaarheid
Op voorraad
Delen

Informatie

‘Geluk is een keuze!’ dat riep ik 15 jaar geleden al. In de jaren die daarop volgden leerde ik hoe je jezelf kunt bestendigen in die keuze. En dat je je echt, oprecht gelukkig kunt voelen zelfs in uitdagende omstandigheden. Geluk is onvoorwaardelijk en het is er voor iedereen!
 
Hoe gelukkig voel jij je?
Al helemaal gelukkig maar kan er zeker nog meer bij?
Niet zo gelukkig en kan er zeker nog meer bij?
Laten we het grote geluk in onszelf toelaten en de vreugde die daarbij vrijkomt de wereld in laten stromen. Want de wereld kan wel wat sprankeling, liefde, vrede, vreugde en geluk gebruiken, toch?!
 
Een middag voor jezelf; een cadeau aan de wereld!
Op zondag 7 mei ben je van harte welkom om deel te nemen aan de geluk-meditatie middag.

In deze unieke meditatie middag mag je ter plekke ervaren hoe het is om weer in jouw natuurlijke kracht te gaan staan. Die kracht is jouw Levenskracht die er altijd is en die Vrede, Vreugde, Overvloed en werkelijke Geluk IS! Neem jouw rechtmatige plek in en laat jouw leukste, mooiste geluk zich als realiteit tonen!
 
Dit is wat we gaan doen:
*Meditatie (we stemmen af op Bron energie)
*Leren om de energie klaar te zetten
*Ruimte om vragen te stellen (Q&A)
*Meditatie (klaarzetten wat we WEL willen, als antwoord op de vragen die zijn gesteld)
 
Datum:                   7 mei 2023
Locatie:                  Park Plaza hotel, Lijnden (gratis parkeren! Bus 194 stopt vlakbij)
Tijd:                        13.00 uur tot 17.00 uur
Jouw investering:
  €30,--
we organiseren deze bijeenkomst op basis van ‘BWJW’ (betaal wat je wilt). Dat betekent dat je een standaardbedrag van 30,-- euro betaalt voor deze uitgebreide middag. Aan het einde van de middag mag je dit bedrag aanvullen tot wat jij het waard vindt.
 

De geluk-meditatie middag wordt begeleid door Désirée Manders. (TheDaydreamcompany.nlTDCcoaching.com). Zij is ruim 15 jaar werkzaam als internationaal life coach en trainer. Ze heeft zich gespecialiseerd in de werking en kracht van het onderbewustzijn, het Hoger Bewustzijn en Bron energie en gebuikt haar steeds groeiende kennis om haar cliënten te helpen om snelle en blijvende resultaten te bereiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »