Masterclass in gelukkig zijn
€30,00

Masterclass in gelukkig zijn

In deze middag leer je dat er in jou een kracht huist die jouw ervaringen vormgeeft. We gaan leren én ervaren dat je deze kracht ten goede kunt inzetten zodat je onder alle omstandigheden voor geluk kunt kiezen.

Beschikbaarheid
Op voorraad
Delen

Informatie

Klik op de video voor de toelichting op deze mooie middag. En ik schreef er ook een blog over! Placebo of nocebo, welke kies jij?

 


 

‘Geluk is een keuze!’ dat riep ik 15 jaar geleden al. In de jaren die daarop volgden leerde ik hoe je jezelf kunt bestendigen in die keuze. En dat je je echt, oprecht gelukkig kunt voelen zelfs in uitdagende omstandigheden. Geluk is onvoorwaardelijk en het is er voor iedereen!
 
Hoe gelukkig voel jij je?
Al helemaal gelukkig maar kan er zeker nog meer bij?
Niet zo gelukkig en kan er zeker nog meer bij?
Laten we het grote geluk in onszelf toelaten en de vreugde die daarbij vrijkomt de wereld in laten stromen. Want de wereld kan wel wat sprankeling, liefde, vrede, vreugde en geluk gebruiken, toch?!
 
Een middag voor jezelf; een cadeau aan de wereld!
Op zondag 7 mei ben je van harte welkom om deel te nemen aan de masterclass gelukkig zijn.

Tijdens deze unieke middag mag je ter plekke ervaren hoe het is om weer in jouw natuurlijke kracht te gaan staan. Die kracht is jouw Levenskracht die er altijd is en die Vrede, Vreugde, Overvloed en werkelijke Geluk IS! Neem jouw rechtmatige plek in en laat jouw leukste, mooiste geluk zich als realiteit tonen!
 
Dit is wat we gaan doen:
*Meditatie (we stemmen af op Bron energie)
*Uitleg; woorden en gevoel zijn creatie krachten
*Leren om de creatie krachten in te zetten voor positief resultaat
*Ruimte om vragen te stellen (Q&A)
*Meditatie (toelaten wat we WEL willen, naar aanleiding van de vragen die zijn gesteld)
 
Datum:                   7 mei 2023
Locatie:                  Park Plaza hotel, Lijnden (gratis parkeren! Bus 194 stopt vlakbij)
Adres:                     Melbournestraat 1, 1175 RM Lijnden
Tijd:                        13.00 uur tot 17.00 uur
Jouw investering:
  €30,-- inclusief koffie/thee, water en een snack.
We organiseren deze bijeenkomst op basis van ‘BWJW’ (betaal wat je wilt). Dat betekent dat je een standaardbedrag van 30,-- euro betaalt voor deze uitgebreide middag. Aan het einde van de middag mag je dit bedrag aanvullen tot wat jij het waard vindt.

Let op! Er is een maximum aantal plekken beschikbaar voor deze dag. Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn zullen we deze meditatie voor een nieuwe groep opnieuw op een andere datum aanbieden. We nemen dan uiteraard snel contact met je op om je te informeren.
 

De masterclass in gelukkig zijn wordt begeleid door Désirée Manders. (TheDaydreamcompany.nlTDCcoaching.com). Zij is ruim 15 jaar werkzaam als internationaal life coach en trainer. Ze heeft zich gespecialiseerd in de werking en kracht van het onderbewustzijn, het Hoger Bewustzijn en Bron energie en gebuikt haar steeds groeiende kennis om haar cliënten te helpen om snelle en blijvende resultaten te bereiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »