Informatie

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Je vindt al mijn gegevens onderaan deze pagina.

Hulp nodig bij je keuze?
Misschien vind je het lastig om de juiste download te vinden die precies bij jouw probleem past. Via het formulier op de klantenservice pagina kan je contact opnemen. Ik zal je zo snel mogelijk een antwoord sturen met daarin een suggestie voor 1 of meerdere downloads. Het is raadzaam om een uitgebreide omschrijving van je probleem of problemen te sturen zodat ik je zo goed mogelijk advies kan geven. 

Problemen met je bestelling?
Op de pagina "Klantenservice" vind je antwoorden op de meeste vragen en je kunt ook bellen, chatten of mailen. Als je gebruik maakt van het contactformulier of email, vermeld dan a.u.b. duidelijk je naam, bestelnummer en eventueel je telefoonnnummer. Ik kan je vraag dan snel beantwoorden.

Hulp nodig met het overzetten van je download van PC naar Smartphone of iPhone?

Klik voor uitleg:

 

1 Waarschuwing/veiligheid
1.1 Waarom is er een waarschuwingstekst?

Sommige artsen en therapeuten zijn van mening dat een diepe staat van ontspanning niet geschikt is voor mensen die last hebben van epilepsie, depressie of psychiatrische aandoeningen. Ik vind het belangrijk om vanuit een professioneel en ethisch standpunt elke klant te informeren en op zijn of haar eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Per slot van rekening kan ik niet aanwezig zijn om toe te zien op de juiste toepassing van onze producten door de klant. Dat is de reden dat ik benadruk dat deze sessies niet als vervanging van enige medische ondersteuning dient en dat ik mijn klanten adviseer om bij twijfel contact op te nemen met hun arts, huisarts of begeleider.

1.2 Kan ik de download / coaching wel alleen luisteren?

De download / coaching van The Daydream Company doet niets anders dan je in een diepe staat van ontspanning brengen en je positieve suggesties aanreiken. Terwijl je naar de Mp3 luistert ben je weliswaar volkomen ontspannen, je bent ook gewoon nog volkomen aanwezig en je kunt op elk gewenst moment jouw ogen open doen en de sessie stoppen. Het is uiteraard zaak dat je NIET naar de Mp3 luistert wanneer je iets doet waar jij jouw aandacht bij moet houden zoals autorijden, een machine bedienen, de baby in bad doen, koken, enz.

1.3 Word ik een ander persoon door de download / coaching te beluisteren?

Een download / coaching is samengesteld om positieve verandering in jouw leven toe te staan. Jij blijft wie je bent, maar je kunt er voor kiezen om je niet langer door beperkende overtuigingen tegen te laten houden en open te staan voor de oneindige positieve mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.

1.4 Is een download / coaching geschikt voor kinderen?

Hoewel een download / coaching is samengesteld voor volwassenen, zijn ze in principe ook geschikt voor kinderen. Kinderen reageren vaak sneller dan volwassenen op de ontspanning en positieve suggesties, omdat ze meestal nog vrije toegang tot hun verbeelding hebben. Luister eerst zelf om te bepalen of deze geschikt is voor jouw kind. Neem bij twijfel contact op met de arts, huisarts of begeleider van jouw kind.

1.5 Is het veilig om naar een download / coaching te luisteren wanneer je zwanger bent?

Ja. Regelmatig diep ontspannen zal jou en jouw baby ondersteunen tijdens de zwangerschap. The Daydream Company biedt producten aan die speciaal voor ondersteuning tijdens de zwangerschap en bevalling bedoeld zijn ('Ontspannen zwanger’ en ‘Ontspannen bevallen'). Ga naar www.ontspannenzwangerenbevallen.nl voor meer informatie.

1.6 Wanneer en waar kan ik het beste een download / coaching beluisteren?

Je kunt een download / coaching op elk gewenst moment en op elke plek beluisteren. Let op!Beluister de download niet wanneer je iets aan het doen bent waar jij jouw aandacht bij moet houden!
Vlak voor het slapen gaan is een goed moment om te luisteren, je kunt dan na afloop heerlijk ontspannen gaan slapen terwijl de positieve informatie gedurende de slaap verder verwerkt kan worden. Zorg er vooral voor dat je niet gestoord kunt worden wanneer je naar de download luistert, geef jezelf 20 tot 25 minuten de tijd om op een veilige en ontspannen manier te kunnen luisteren.

2 Inhoud, gebruik en effect van de download / coaching
2.1 Wat wordt er bedoeld met een diepe staat van ontspanning?

De ervaring van een diepe staat van ontspanning kan voor iedereen verschillend zijn. Je kunt deze staat het beste beschrijven als een veranderde staat van bewustzijn. Degene die in deze diepe staat van ontspanning is, is volkomen aanwezig maar geconcentreerd gericht op hun innerlijke ervaring en op de stem van degene die de sessie begeleidt. Omdat je in deze staat volkomen aanwezig bent, kun je op elk gewenst moment of wanneer noodzakelijk direct en gemakkelijk uit deze staat komen en direct alert reageren.

In deze diepe staat van ontspanning dwaalt jouw ‘denkende brein’ af en kan zich losmaken van de dagelijkse zorgen, problemen en (negatieve) gedachten. Het bewuste en analytische deel van het brein wordt in deze staat omzeild zodat je direct toegang hebt tot het onderbewuste of onbewuste deel van jouw brein waar je gemakkelijk positieve suggesties kunt toelaten en positieve verandering kunt laten plaatsvinden. Zonder dat het bewuste brein met een ‘ja, maar...’ scenario kan komen.

Deze staat kan gebruikt worden voor het toestaan van gedragsverandering, het overwinnen van angsten en fobieën, het veroveren van stress en angst, het breken van slechte of schadelijke gewoonten, ondersteuning bieden bij het verliezen van gewicht, voor persoonlijke ontwikkeling en ga zo maar door. Door te luisteren kan je jouw interne balans herstellen en zo de kwaliteit van jouw leven verbeteren.

2.2 Waarom is een download / coaching zo effectief?

Positieve gedachten leiden tot positieve acties en openen jouw ogen voor wat er nog meer mogelijk is. De download / coaching is zo samengesteld dat ze je helpen om dat wat positief en ondersteunend is toe te laten en dat wat je beperkt ofwel los te laten ofwel vanuit een ander perspectief te bezien. Het effect is dat je meer keuzevrijheid hebt en als gevolg daarvan ontspannen in het leven kunt staan. De diepe staat van ontspanning die je door het luisteren bereikt, staat je toe om toegang te hebben tot het creatieve, onderbewuste deel van je geest, daar waar er geen weerstand is in het aanvaarden van positieve suggesties. Omdat er geen weerstand is van het denkende brein (‘ja, maar, wat als, eerst zien dan geloven’) kan er effectief een positieve verandering plaatsvinden.

2.3 Werkt een download /coaching voor iedereen?

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen zijn of haar eigen unieke ervaring heeft. De een zal direct zijn of haar leven voor altijd ten goede verandert zien, een ander merkt na de eerste keer luisteren wellicht niets anders dan dat hij of zij zo’n 20 minuten of meer zich volkomen heeft kunnen ontspannen. Maar een ieder die in staat is om een download / coaching op een rustige manier te beluisteren en bereid is zich te laten meevoeren zal een positieve verandering ervaren. Je kunt ze zo vaak beluisteren als je wilt. En elke keer dat je luistert zal er bewust of onbewust iets op een positieve manier voor je veranderen.

2.4 Word ik een heel ander persoon door een download / coaching?

De download / coaching is samengesteld om positieve verandering in jouw leven toe te staan. Jij blijft wie je bent, maar je kunt er voor kiezen om je niet langer door beperkende overtuigingen tegen te laten houden en open te staan voor de oneindige positieve mogelijkheden die het leven je te bieden heeft.

2.5 Is een persoonlijke coaching beter dan een download?

Wanneer je een persoonlijke coaching doet krijg je maatwerk geleverd en kan een probleemstaat meer concreet worden aangepakt. De kwaliteit van de mp3 sessies zijn net zo goed, echter van een meer algemene aard zodat ze voor een ieder toegankelijk zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via [email protected].

2.6 Hoe werkt een download / coaching?

Tijdens het luisteren word je door Désirée Manders beetje bij beetje, gemakkelijk en vanzelf naar een diepe staat van ontspanning geleidt. Deze techniek heet progressieve ontspanning wat niets anders is dan het luisteren naar eenvoudige instructies en positieve suggesties waardoor jij je geleidelijk steeds meer ontspant. En terwijl het lichaam ontspant, ontspant ook de geest –of het denkende brein.

Terwijl je in deze diepe staat van ontspanning bent, kan het bewuste deel van je geest gemakkelijk worden afgeleid. Terwijl dit gebeurt, ontvangt het creatieve, onderbewuste (onbewuste) deel van de geest positieve suggesties. Het onderbewustzijn staat veel meer open voor positieve informatie dan het bewuste denken. Daarom kan op onbewust niveau veel sneller verandering plaatsvinden om  ongewenste ervaringen of gedrag dat je wilt stoppen te wijzigen. De positieve suggesties overschrijven als het ware de negatieve beleving en nieuwe mogelijkheden worden door het bewustzijn overgenomen. Met als gevolg dat je na het beluisteren van een sessie meer zelfvertrouwen hebt, actiever bent, je lichter voelt of voor altijd stopt met roken!

2.7 Waarom zou ik een download / coaching aanschaffen?

Désirée Manders maakt in haar praktijk veelvuldig gebruik van de methodieken zoals deze zijn toegepast in de sessies van The Daydream Company –en met veel succes! Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om een privé sessie met haar aan te gaan, heeft zij besloten om de krachtige, positieve effecten van deze sessies voor een breder publiek toegankelijk te maken. Hoewel niet op maat gemaakt, kan een ieder toch de voordelen ervaren van sessies van een meer algemene aard. 

2.8 Kan ik een stukje beluisteren?

Ja. Bij elke download / coaching staat een omschrijving van de inhoud en kun je op het koptelefoon icoontje drukken om een stukje te beluisteren.

2.9 Hoe lang duurt een download / coaching?

De lengte verschilt, ze duren tussen de 20 en 28 minuten.
Luister zo vaak als je wilt. Hoe vaker je de positieve suggesties hoort, hoe sneller en gemakkelijker deze door het creatieve onderbewustzijn wordt aanvaard.

2.10 Wanneer merk ik het resultaat?

Omdat iedereen anders is zal een ieder op een andere manier of in een ander tempo verandering in zichzelf merken. Sommigen ervaren direct een duidelijk resultaat terwijl het voor een ander wellicht weken duurt voor ze een verandering opmerken. De één hoeft misschien maar 1 keer naar een download / coaching te luisteren, terwijl de ander er tientallen keren naar wil luisteren om optimaal resultaat te zien. Bovendien laat resultaat zich vaker niet dan wel als een "Aha!" Moment of een eureka-ervaring zien. Veel vaker zijn het subtiele veranderingen die je soms niet eens doorhebt. Zoals wanneer iemand meer zelfvertrouwen ontwikkelt, zonder dit in eerste instantie bewust op te merken op.

We zijn allemaal uniek en we hebben elk ons eigen manier om verandering toe te laten. Het is onmogelijk om te voorspellen wanneer en hoe verandering zal optreden, maar het gebeurt wel. De download / coaching is een ontzettend effectief instrument om permanente en blijvende gedrags-en emotionele veranderingen toe te laten, zelfs wanneer je niet onmiddellijk bewust bent van de veranderingen.

2.11 Hoe vaak moet ik een download / coaching beluisteren?

Hoe vaker je luistert, des te beter werkt het. Je kunt in de eerste week elke dag naar de download / coaching luisteren en de daarop volgende weken om de dag. Zo behaal je het beste resultaat. Daarna kan je er naar luisteren wanneer je het gevoel hebt dat je het nodig hebt. 

2.12 Waarom moet ik vaker naar een download / coaching luisteren als deze zo effectief is?

Hoe vaker je de download / coaching beluistert, hoe makkelijker is het om de positieve suggesties op onbewust niveau toe te laten. Sommige patronen zitten zo vast dat ze meer tijd nodig hebben om omgezet te kunnen worden. Vaker luisteren betekent dat je het maximale effect bereikt.

2.13 Kan ik meerder keren per dag naar een download / coaching luisteren?

Ja dat kan. Wij raden aan om niet vaker dan 2x per dag te luisteren zodat jouw systeem de tijd krijgt om nieuwe informatie te verwerken en toe te laten.

2.14 Kan ik meerdere downloads / coachings tegelijk/door elkaar gebruiken?

Ja, dat kan. De downloads / coachings van The Daydream Company vullen elkaar heel goed aan en zullen juist het effect van positieve verandering versterken. Wij raden aan om niet vaker dan 2x per dag naar een download (of 2 verschillende downloads) verdeeld over de dag (dus niet achter elkaar!) te luisteren zodat jouw systeem de tijd krijgt om nieuwe informatie te verwerken en toe te laten.

Hou er rekening mee dat sommige situaties wat meer tijd hebben om te kunnen omzetten dan anderen. Ga niet teveel zware probleemstellingen tegelijk aan pakken, maar doe het liever één voor één. Wanneer je advies nodig hebt, stuur ons dan een mail via het contact formulier of neem contact op met jouw arts, huisarts of begeleider.

2.15 Kan ik de download / coaching gebruiken om mee in slaap te vallen?

Ondanks dat de download / coaching zo ingesproken zijn dat ze je uit de diepe staat van ontspanning begeleiden naar een staat waarin je wakker en alert bent, kun je de download prima gebruiken om mee in slaap te vallen. Je kunt bijvoorbeeld de download / coaching net voor het einde uitzetten zodat je ontspannen in slaap valt.

2.16 Werkt de download / coaching wel als ik in slaap val tijdens het luisteren?

Ja zeker. Het lijkt of je slaapt maar je bent eigenlijk in een hele diepe staat van ontspanning waarin je denkende brein (jouw bewustzijn) als het ware is afgeleid –niet actief aanwezig. Op onbewust niveau krijg je alle positieve informatie binnen. De download / coaching werkt dus altijd, of je nu actief mee luistert of niet.

2.17 Moet ik een koptelefoon gebruiken of kan ik via een speaker naar de download / coaching luisteren?

Wij raden aan dat je een koptelefoon of ‘oortjes’ gebruikt. Op die manier komt het geluid meer direct en zonder geluiden uit de omgeving bij je binnen en luister je meer geconcentreerd. 

3 Download informatie
3.1 Heb ik een speciaal programma nodig om de mp3 bestanden te kunnen gebruiken?

Onze sessies zijn standaard mp3 files en kunnen afgespeeld worden op elk apparaat dat mp3 files kan herkenen. De meeste computers hebben een standaard media speler en ook de meeste telefoons hebben een mp3 speler ingebouwd, dus je kunt ook jouw smart phone gebruiken om de download mee te beluisteren. Let op! Luister niet naar de download wanneer je iets doet waar je jouw aandacht bij moet houden zoals het bedienen van een machine of het besturen van een voertuig!

3.2 Kan ik de downloads via mijn telefoon beluisteren?

Ja, wanneer jouw telefoon muziek en mp3 files kan afspelen. Let op! Luister niet naar de download wanneer je iets doet waar je jouw aandacht bij moet houden zoals het bedienen van een machine of het besturen van een voertuig!

3.3 Hoe gaat het Downloaden en afspelen van digitale bestanden?

Een download van The Daydream Company heeft de extensie .mp3. Na downloaden is dit bestand op de pc te beluisteren met behulp van het programma waar normaal gesproken ook muziek mee wordt afgespeeld, zoals bijvoorbeeld Windows Mediaplayer of Apple Itunes. 

Let op: bij het installeren en downloaden kunnen er op je PC meldingen verschijnen. Omdat de bestanden van The Daydream Company gecontroleerd en veilig zijn kan je overal antwoorden met JA, DOORGAAN of BEHOUDEN. 

Als je alle benodigde programma's op je computer hebt staan, dan kun je vanuit de emailbevestiging de bestelde bestanden downloaden. In het bericht zie je de door jou gekochte download(s). Door op de naam te klikken activeer je het proces. Als het downloaden klaar is dan kan je op de map klikken om deze te openen. Afhankelijk van de grootte van de map en de snelheid van jouw verbinding kan dit een aantal minuten in beslag nemen. Wacht rustig tot de download klaar is voordat je de gedownloade map opent.

De downloadlink blijft 48 uur actief. Daarna wordt de downloadlink verwijderd en kan je het bestand niet meer downloaden.

Nadat je het bestand op je PC hebt gedownload en vervolgens hebt opgeslagen, kan je het bestand in iTunes of een andere Player opslaan, zo dat je de download ook op andere apparaten, zoals bijvoorbeeld je Smartphone, kunt beluisteren.

Kom je er nog niet uit, neem dan contact met ons op.

3.4 Hoe groot is een MP3 bestand en hoe lang duurt het om te downloaden?

De bestanden zijn tussen de 24mb en 42mb groot. Hoe lang het duurt om een bestand te downloaden is afhankelijk van de snelheid van de internetverbinding. Op een gemiddelde computer duurt het niet langer dan een paar minuten om het bestand te downloaden.

3.5 Ik kan mijn download niet meer vinden/er is iets fout gegaan bij het opslaan.

Log in via de website. In "Mijn account" onder "Tickets" kan je jouw vraag te stellen. Vragen die we via ‘Tickets’ ontvangen zijn gekoppeld aan je factuur en gegevens. Zo kunnen we snel de bestelling achterhalen en de download opnieuw toesturen.

 

4 Bevestiging, betaling en persoonsgegevens
4.1 Welke gegevens komen er op mijn rekening of bankafschrift te staan?

De betalingen worden door de firma Buckaroo geïnd. De gegevens die je ziet wanneer het bedrag is afgeschreven zijn;
SEPA iDEAL
IBAN: NLxxxxxxxx
BIC: xxxxxx
Naam: Stichting Derdengelden Buckaroo
Omschrijving: ORDxxx
jouw naam
Kenmerk: datum en tijd bestelling

4.2 Kan ik anoniem de downloads aanschaffen?

Wanneer je een download wilt aanschaffen vragen wij om persoonsgegevens zodat we de bestelling op een correcte manier kunnen afhandelen en wanneer dat nodig mocht zijn, terug kunnen vinden in ons systeem. Alle persoonsgegevens en andere informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wij zullen nooit persoonsgegevens of informatie bewust met een derde partij delen.

4.3 Wanneer ik een bestelling plaats krijg ik dan ongewenste mail van jullie?

Nee. Wanneer je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws of berichten van  The Daydream Company, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via Facebook. Wanneer je aangeeft dat je meldingen van The Daydream Company wilt ontvangen dan krijg je een bericht in jouw inbox zodra The Daydream Company nieuwe informatie op Facebook heeft gezet. Dit doe je als volgt:
1. Ga op Facebook naar de tijdlijn of pagina van The Daydream Company
2. Klik op Vrienden, Volgend of Vind ik leuk.
3. Klik op Meldingen ontvangen.

4.4 Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Wanneer je je als klant registreert, een bestelling plaatst, het contact formulier invult of je aanmeldt voor de nieuwsbrief dan ontvang je altijd automatisch een bevestiging. Wanneer je deze niet hebt ontvangen kan het zijn dat deze door jouw email provider als ongewenst is bestempeld en in de spam filter is terecht gekomen. Controleer dus eerst jouw spamfilter of de map met ongewenste mail. Wanneer je de mail niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via [email protected].

4.5 Hoe lang duurt het voor ik het mp3 bestand ontvang?

Zodra jouw betaling is goedgekeurd ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin de link naar de download. Zodra je de link aanklikt, blijft deze 48 uur actief dus sla het bestand zo snel mogelijk op.

5 Diversen
5.1 Mag ik de download die ik heb gekocht kopiëren?

Elke download die je koopt is alleen voor jouw eigen gebruik bedoeld. Je mag uiteraard de download die jij hebt gekocht voor jouw eigen gebruik kopiëren om bijvoorbeeld op jouw smart phone, tablet of Mp3 speler te zetten.

5.2 Ik kan mijn download niet meer vinden/er is iets fout gegaan bij het opslaan.

Log in via de website. In "Mijn account" onder "Tickets" kan je jouw vraag te stellen. Vragen die we via ‘Tickets’ ontvangen zijn gekoppeld aan je factuur en gegevens. Zo kunnen we snel de bestelling achterhalen en de download opnieuw toesturen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »