Regisseer jouw eigen leven

Regisseer jouw eigen leven

Voel jij je beperkt? Zou je meer uit het leven willen halen? Zou je meer willen verdienen of meer vrijheid willen? Wist je dat jij daar allemaal zelf invloed op kunt uitoefenen? Jouw leven ligt gewoon in jouw handen.

Daarom hier in de spotlight wat misschien wel mijn favoriete download is: 'regisseer jouw eigen leven.'
 
 
Kijk, we beperken onszelf enorm door de (destructieve-) gedachten die we denken, woorden die we uitspreken, aannames die we doen en suggesties die we aannemen.

Bewust of onbewust, bedoeld en vaak onbedoeld zitten we vast in een veld van destructieve energie. En dat kunnen we allemaal voelen, toch? Ik hoef niet eens aan te geven wat ons dan beperkt, want terwijl je deze tekst leest kan je waarnemen dat je tegelijkertijd bewust bent van de onrust in de wereld. Oorlog, energieproblemen, inflatie, financiële problemen, gevoelens van onveiligheid en onzekerheid zijn tastbaar aanwezig.

Omdat we steeds maar met onze aandacht zitten in wat we vooral niet willen en dat helemaal in ons gevoel toelaten, lost het maar niet op. Sterker nog; het versterkt het alleen maar -we krijgen er alleen maar meer van te zien.

De weg eruit is niet om erin te gaan zitten.
De weg eruit is om jouw kostbare aandacht en energie naar constructieve gedachten en gevoelens te gaan brengen. Zodat dát zich in jouw en mijn leefwereld gaat tonen.

En ja, die kracht heb jij in je, om die verandering in de wereld te brengen. ‘Be the change you want to see...’ -wees de verandering die jij in de buitenwereld wilt zien!

De download ‘regisseer jouw eigen leven’ helpt om dit te doen. Om datgene aan te kijken waar je niet blij van wordt en dit onder mijn begeleiding op te ruimen. Zodat je vervolgens iets anders kunt kiezen. Iets wat constructief is. Liefdevol, leven gevend, leven ondersteunend, vrolijk en blij!
Ik gun je deze prachtige opruim sessie en ik gun het de wereld. Wanneer jij ervoor kiest om in jezelf te gaan opruimen, maak je voor de wereld schoon. Dat klinkt misschien groots… en dat is het ook! Laten we groot denken en groots gaan staan!

Hier word ik blij van! En daarom geef ik tot aan het einde van deze maand een dikke korting op deze prachtige download! Klik hier om deze nu meteen aan te schaffen zodat je vandaag nog op deze prachtige, helende reis kunt gaan! https://www.thedaydreamcompany.com/regisseer-je-eigen...

Liefs,
Désirée

P.s. de afbeelding van dit kasteel slaat op de prachtige reis die je in de meditatie gaat maken door diverse kamers van een prachtig kasteel!
Afbeelding van Sarah Richter via Pixabay

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »