Doe jij wel eens aan wellness?

  • Geplaatst op
  • 0
Doe jij wel eens aan wellness?

Wellness is het helemaal, maar wat is wellness nou helemaal?

Wellness is een actief proces om bewust te worden van en keuzes te maken voor een gezond en bevredigend leven. Wellness is meer dan gezond zijn, het is een dynamisch proces van verandering en groei.

"... een toestand van volledig fysiek, mentaal en sociaal welzijn, en niet alleen de afwezigheid van ziekte of handicap." - De wereld Gezondheidsorganisatie

 

"een bewust, gericht en evoluerend proces om volledig potentieel te bereiken." - Het National Wellness Institute

 

Het handhaven van een optimaal niveau van welzijn is absoluut cruciaal om een ​​leven van betere kwaliteit te kunnen leiden. Wellness is belangrijk omdat alles wat we doen en elke emotie die we voelen, verband houdt met ons welzijn. Ons welzijn heeft op zijn beurt direct invloed op onze acties en emoties. Het is een vicieuze cirkel.

 

Ik help de mensen met wie ik werk om optimaal welzijn te bereiken door stress te verminderen. Wanneer je minder stress ervaart verhoogt je lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid. Het leven gaat makkelijk en vanzelf, je hebt positieve interacties en je vicieuze cirkel zal je ondersteunen.

 

Zorgen voor je welzijn is niet heel moeilijk maar het behoeft wel aandacht. Gerichte aandacht voor jezelf, even loskoppelen van de drukte om je heen, in jezelf, in je hoofd. Het is heel simpel maar de toepassing ervan is misschien niet zo gemakkelijk; het doorbreken van oude patronen is misschien niet zo gemakkelijk.

 

Waar te beginnen?

Welzijn is voor mij wel heel gemakkelijk. -Na jaren van studie en het bewust toepassen van wat ik heb geleerd -moet ik er eerlijkheidshalve bijzeggen.'Gemak dient de mens' yeah baby, daar hou ik van! Laten we zeggen dat ik het begin werk al voor je heb gedaan. Om wellness voor iedereen toegankelijk te maken heb ik een systeem van unieke MP3 downloads ontwikkeld die je helpen door er naar te luisteren via je smartphone, tablet of pc.  

 

De kracht van visualisatie! Topsporters winnen er hun wedstrijden mee, succesvolle ondernemers kennen de kracht ervan en ik heb zelf al mijn persoonlijke successen eerst gevisualiseerd. Maak ook gebruik van mijn collectie visualisaties en geeft je eigen wellness een kick start!

Klik hier voor je gratis visualisatie

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »