Gerichte focus verandert alles!

  • Geplaatst op
  • 0
Gerichte focus verandert alles!

Is het je wel eens opgevallen hoe gemakkelijk het is om op te sommen wat er allemaal niet goed is aan jezelf, je leven, bepaalde omstandigheden?

Vreemd genoeg doen de meeste van ons dit, automatisch de hele dag. Ja, zelfs de meest positieve onder ons zullen (bewust of onbewust) toch nog de focus hebben op wat er niet goed of zelfs fout is.
Weet je hoe je jezelf instant ontspanning kunt geven? Door je bewust te focussen op wat er allemaal nu al goed is aan jezelf, je leven, de wereld. Denk eens na over je sterke punten, iets wat je voor een ander hebt gedaan, je positieve eigenschappen, de dingen die je bereikt hebt.

Doe dit eens vaker! Doe het elke dag! Voel hoe het veranderen van je perspectief direct een positieve uitwerking heeft op je gevoel, je houding, je gedachten. Observeer hoe deze simpele oefening je direct ruimte geeft!

Een beetje hulp nodig? Maak dan gebruik van de downloads op onze webshop. Laat ons het werk voor je doen, om je als het ware op weg te helpen. Creëer hiermee een goede gewoonte die je uiteindelijk zelf kunt gaan doen, gewoon met gerichte aandacht. Dan zal je merken dat ‘kiezen voor een positieve focus’ gewoon een gewoonte is geworden!

Klik hier voor de download die bij jouw situatie past.
Wat denk je bijvoorbeeld van deze prachtige sessie; https://www.thedaydreamcompany.com/regisseer-je-eigen...
 
*Afbeelding van Peggy und Marco Lachmann-Anke, pixabayga

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »