Sociaal isolement

  • Geplaatst op
  • 0

Even lekker er op uit? Of kom je liever niet onder de mensen? Wat de reden dan ook is dat jij je liever terugtrekt, ook jij kunt een gewoon sociaal leven hebben en deze download helpt je daar bij!

Even lekker een weekend met de trein naar Londen, gewoon omdat het kan!

Maar even er op uit en onder de mensen komen is niet altijd zo gemakkelijk voor mij geweest. Er is een tijd geweest dat ik helemaal niet 'zo maar' een babbeltje maakte met 'vreemdelingen' onderweg. En in mjn eentje  'even' de trein nemen naar het buitenland zou ik al helemaal niet hebben gedaan!

Toch heb ik een manier gevonden om me vrij te voelen, op mijn gemak met mezelf en bij anderen en dat heeft mij leven zeer zeker verrijkt!
Het was geweldig om zo maar even naar Londen te gaan en onderweg in gesprek te zijn met interessante mensen uit diverse landen!

Kom jij ook niet graag onder de mensen? Of ken je iemand die zich liever afzondert? De download 'sociaal isolement' helpt! Kom los van de patronen die er toe hebben geleid dat jij je liever afzondert en terugtrekt, zodat je weer vrij bent om sociale contacten op te bouwen en je onder alle omstandigheden gewoon jezelf kunt zijn bij andere mensen.

http://www.thedaydreamcompany.com/sociaal-isolement.html

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »