Verhalen die wel boeien

  • Geplaatst op
  • 0
Verhalen die wel boeien

We vertellen onszelf de hele dag verhalen. Zo creëren we illusies, maar helaas zijn het veel te vaak 'crappy illusions'. Lees hier hoe je gemakkelijk naar verhalen kunt luisteren die wel boeien...

The Daydream Company oprichter Désirée Manders "ik vertel verhalen aan mijn zoontje. Voor mij is dat heel makkelijk, ik kijk gewoon naar wat zich laat zien in mijn gedachten en ik brei dat aan elkaar en zo vormt zich een verhaal dat mijn zoon vermaakt.

ik ben niet de enige die dit kan of doet, eigenlijk doen we dit allemaal, de hele dag. Alleen voor de meeste van ons is dit geen bewuste actie. Onbewust volgen we de gedachten, ideeën, beelden die zich in ons hoofd laten zien en we maken er een verhaal van. We creëren dus onze eigen werkelijkheid gebaseerd op de kluwen van gedachten, beelden, ideeën die in ons zit. 

En waar komen die ideeën vandaan? Zijn die van je zelf of zijn die er zo maar of heb je ze misschien van anderen overgenomen?
Zou je je eigen ideeën en focus kunnen kiezen?
Zou je je eigen verhaal kunnen schrijven, geloven, volgen, leven?
Ja! Dat kan dus!

Ga er eens mee aan de slag, volg eens bewust je eigen gedachten, wat geloof je, wat denk je, welk verhaal schrijf je?
Maak dan eens veranderingen in je verhaal, voeg positieve dingen toe, dat wat je graag zou willen beleven. Wat is er nog meer mogelijk?
En dat is dus hoe je dingen ‘manifesteert’!"

Beetje hulp nodig?
Op onze webshop vindt je diverse visualisaties; positieve verhalen waar je gewoon naar kunt luisteren en die jou kunnen helpen om vervolgens zelfstandig je eigen verhaal te creëren. Je eigen waarheid, gebaseerd op dat wat je nu belangrijk vindt. 

www.thedaydreamcompany.com

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »