Welkom bij The Daydream Company!

Welkom bij The Daydream Company!

Wat is The Daydream Company?

De downloads van The Daydream Company zijn een laagdrempelige, leuke, voor iedereen toegankelijke manier om oude, beperkende patronen los te laten zodat je jouw leven kunt leiden zoals jij dat wilt!

Ons bewustzijn is een opslagbewustzijn. Het slaat onze ervaringen, ideeën en aangeleerde betekenissen op. Wij zijn geprogrammeerd door al deze kennis. Vanuit dit principe is het logisch dat je jezelf ook kunt programmeren met informatie die je zelf in je systeem wilt zetten. Gegevens die dienend en ondersteunend zijn. Je kunt de informatie die je beperkt als het ware overschrijven met nieuwe data. Een download van The Daydream Company helpt jouw onderbewustzijn om rechtstreeks positieve, ondersteunende informatie te ontvangen en jij hoeft niets anders te doen dan ontspannen te luisteren!

Wanneer je naar de download luistert, word je naar een staat van diepe ontspanning begeleid waarin je supersnel informatie kunt verwerken. Omdat je luistert naar de begeleidende stem en -muziek wordt het bewuste (het denkende brein) afgeleid en ontspant die zich, wat de doorgang naar je onbewuste vergemakkelijkt. Veranderingen op onbewust niveau aanbrengen gaat gemakkelijker en sneller dan op bewust niveau, daarom zijn de downloads van The Daydream Company zo ontzettend effectief!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »