2016 wordt jouw jaar!

  • Geplaatst op
  • 0

Goede voornemens zijn geweldig, ze helpen je te foccussen op wat je wilt bereiken. Maar waarom is het zo moeilijk om een voornemen daadwerkelijk uit te voeren? Ik leg je uit waarom en wat je kunt doen om het voornemen om te zetten naar een nieuwe werkelijkheid.Heb jij goede voornemens gemaakt? zei jij om middernacht op de drempel tussen het oude en nieuwe jaar; '2016 wordt mijn jaar!'?

 

Goede voornemens zijn geweldig; ze helpen je om te focussen op wat je graag wilt bereiken. 

 

Je kunt deze focus behouden door bijvoorbeeld een mood board of inspiratie board te maken of een ideeën schrift bij te houden. Op deze manier haal je jezelf als het ware binnenste buiten en kunnen de ideeën die in je zitten eruit komen en vorm krijgen.

Helaas is de realiteit voor de meeste van ons iets anders en vervagen de goede voornemens binnen een paar maanden, weken of zelfs dagen al.

Maak een mood board om je

voornemens voor 2016 echt vorm te geven!

 

 

Waarom is het zo moeilijk om de focus te houden en werkelijk een verandering door te zetten?
Dit komt omdat we na een tijdje terugvallen in ons oude patroon, in oude gewoontes. En die patronen en gewoontes zijn geboren vanuit de overtuigingen waar we in geloven. ‘Zo gaat het nou eenmaal bij mij’ is een mooi voorbeeld.

Die gewoontes, patronen en de overtuigingen opereren vanuit ons onderbewustzijn. Het is als de ademhaling, het gebeurt automatisch. Om patronen de doorbreken zal je iets ander moeten gaan doen. En om iets anders te kunnen gaan doen is het aan te raden om oude beperkende overtuigingen (waar je je misschien niet eens bewust van bent) los te laten en nieuwe ondersteunende overtuigingen aan te nemen. 

En dat is nou precies wat de downloads van The daydream company doen! 


Ga hier naar het overzicht van de downloads en kies de onderwerpen die passen bij die gewoontes die je wilt veranderen of daar waar je merkt dat verandering moeilijk is of zelfs onmogelijk lijkt, koop de download en beluister hem zo vaak als je wilt of tot je hem niet meer nodig hebt. Makkelijk toch?

The Daydream Company helpt!
Vind je het lastig om de juiste download te vinden? Neem contact met me op en ik geef je graag advies over welke download het beste bij jou past!

Laat 2016 jouw jaar worden!

"Wanneer je iets wilt veranderen, doe het dan met gerichte aandacht". 

Désirée Manders, The Daydream Company

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »