Afhaken voor je je doel hebt behaalt; een verspilling van tijd en energie.

Afhaken voor je je doel hebt behaalt; een verspilling van tijd en energie.

Checklist voor succes

Is het je wel eens opgevallen hoeveel je op de automatische piloot doet?
In veel gevallen is dat heel erg prettig; je hoeft niet na te denken over de weg van A naar B die je bijna dagelijks rijdt of over vanzelfsprekende handelingen. Maar in sommige gevallen wil je wel alert zijn, de controle hebben, bewust aanwezig zijn zodat je bewust kunt kiezen en /of open kunt staan voor nieuwe mogelijkheden. 

Een goede voorbereiding leidt tot succes.
Onvoorbereid aan de slag gaan kost meestal extra tijd en kan er toe leiden dat je eerder afhaakt.
Dus wanneer je bijvoorbeeld voor een betere gezondheid gaat, zorg er dan voor dat je koelkast gevuld is met gezond eten en plan tijd voor beweging. Maar ook als je zakelijke doelen wilt bereiken zorg er dan voor dat je de juiste omgeving creëert die je zal helpen succes te behalen. 

Ik geef je een simpele tool voor succes.
Een checklist helpt je om je focus op je doel te houden. Of dat nou het verbeteren van je gezondheid, werk, sociale leven of iets anders is. 

Een wekelijkse checklist bijhouden helpt je ook inzichtelijk te krijgen welke dingen steeds blijven liggen. Kijk daar eens naar, wat maakt dat je iets niet doet? Pas het aan of schrap het van je lijst en focus op iets anders. 

Realiseer je dat je niet kunt veranderen waar je niet bewust van bent. 
Door middel van een checklist zet je je gedachten en focus op papier en kan je zien waar het lekker loopt en waar je blijft steken. Zelf weet je uiteindelijk het beste wat je nodig hebt en deze makkelijke tool draagt bij aan het behalen van succes. 

Om je op weg te helpen heb ik een checklist voor je gemaakt.

Ik wens je veel succes!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »