Klaar met het gezeur!

  • Geplaatst op
  • 0
Klaar met het gezeur!

Klaar met het oude 'gezeur'? Tijd voor een frisse wind, nieuwe keuzes, een nieuw begin?
Start 2108 goed en leer deze unieke methode die je helpt nu eindelijk toe te laten wat je WEL wilt.

Waarom blijven we vastzitten in oud gezeur? Waarom lijkt het toch zo moeilijk om oude patronen te doorbreken. Patronen waarvan je weet dat ze je niet helpen, dat ze je tegenhouden. Oud gezeur.

Ik zal je uitleggen waarom het zo lastig lijkt het oude gezeur los te laten. We hebben allemaal een bewustzijn en een onderbewustzijn. De verhouding tussen beide is 10% (bewust) tot 90% (onderbewust)!
Het onderbewustzijn werkt als een super computer. In het opslaggeheugen van die computer zijn allerlei gegevens ‘gedownload’. Je bent als het ware geprogrammeerd op basis van de ervaringen uit het verleden. In het hier en nu kunnen die programma's worden geactiveerd, zodat je snel kunt reageren op een bepaalde situatie. Maar sommige van die automatische reacties passen misschien helemaal niet meer bij wie je nu bent. Zo kan je vast komen te zitten in bepaalde gedragspatronen waar je je al dan niet bewust van bent. Denk aan; niet in staat zijn je grenzen aan te geven, het vergelijken van jezelf met anderen, perfectionistisch ingesteld zijn, de lat heel hoog leggen, de controle moeten houden, enz. Deze patronen kunnen je vastzetten, je ervan weerhouden jezelf te kunnen zijn, een burn-out veroorzaken.
 

Veel voorkomende beperkende overtuigingen zijn;

  • Ik ben niet goed genoeg
  • Ik ben niet aantrekkelijk (slecht zelfbeeld)
  • Ik ben niet slim
  • Niemand houdt van mij
  • Ik zal nooit slagen
  • Dit is niet voor mij (‘zij wel maar ik niet’)
  • Niets zal ooit veranderen.

Deze beperkende overtuigingen komen van ons denken en zijn gebaseerd op informatie uit in het verleden (meestal in onze kindertijd en of vroege tienerjaren). Deze overtuigingen kunnen gemakkelijk ongedaan gemaakt worden en vervangen door ondersteunende, liefdevolle overtuigingen.

In mijn coaching praktijk maak ik veel gebruik van een geweldige methode die het oude gezeur snel en gemakkelijk omzet naar nieuwe, leuke mogelijkheden.

Leer nu ook hoe je zelf deze fantastische tool kunt gebruiken. Zodat je zelf –zonder hulp, in het moment oude patronen kunt doorbreken en er iets anders voor in de plaats kunt zetten. Dat wat wél past bij wie je nu bent. EFT werkt altijd en voor iedereen en iedereen kan leren om dit zelf te doen!

Doe mee aan de EFT workshop!

Je leert:
-hoe je zelf kunt tappen 
-welke zinnen, woorden je kunt gebruiken (en waarom!) 
-tappen zonder woorden
-waarom EFT zo goed werkt (de psychologie erachter) 
-en hoe je jezelf als het ware kunt her-programmeren zodat je meer krijgt van wat je WEL wilt!

Na deze workshop kan je helemaal zelfstandig tappen voor jezelf of voor/met een ander. Als je echt in jezelf wilt investeren doe dan mee met deze volmaakte dag!

 

Meld je hier aan!

  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »