Ontspannen in het vliegtuig

Zie jij op tegen vliegen? Stel je het uit om een reis of vakantie te boeken? Ga je misschien helemaal nooit met het vliegtuig op reis omdat je bij de gedachte alleen al helemaal nerveus wordt? En wanneer je wel met het vliegtuig gaat reizen, ben je dan in de dagen, weken of misschien wel maanden voorafgaand aan de reis zenuwachtig? Of alleen wanneer je werkelijk in het vliegtuig zit?

Dit is hoe je ontspannen in het vliegtuig stapt!


Ik heb gelezen dat zo’n 4 miljoen mensen in Nederland last hebben van vliegangst of aviofobie en dat verbaast me niet.

Wanneer je gevlogen hebt, heb je turbulentie in het vliegtuig gevoeld. Soms is de turbulentie zo hevig dat het voelt alsof het vliegtuig een stuk naar beneden valt. Natuurlijk schrik je daar van en wellicht schiet het zelfs even door je hoofd dat het vliegtuig zou kunnen neerstorten.

Net zoals alle ervaringen in je leven, sla je ook zo'n ervaring op in je onderbewustzijn. In dit geval koppel je (op onbewust niveau) het gevoel of de angst die je met hevige turbulentie hebt ervaren aan het in een vliegtuig zitten. Met als gevolg dat je onderbewustzijn als vanzelf dat vervelende of angstige gevoel weer naar boven haalt wanneer je aan een vliegtuig of vliegen denkt of wanneer je weer in een vliegtuig zit.

Misschien betekent dit voor jou dat je met gemengde gevoelens op reis gaat. Aan de ene kant verheug je je op de reis of vakantie terwijl je aan de andere kant een onbestendig, vervelend of zelfs angstig gevoel bekruipt.

Zo los je dit (en elk ander bedacht probleem) snel op!
Angst, je zorgen maken, nerveus zijn is meestal het gevolg van onvolledige informatie. Je ziet het hele plaatje niet, het is onduidelijk wat er gebeurt of zal gaan gebeuren. Dat kan een machteloos gevoel veroorzaken. Wanneer je begrijpt wat er gebeurt en het grotere geheel kunt zien, voel je je zelfverzekerd en in controle.De oplossing is nu voor slechts € 9,95 verkrijgbaar bij The Daydream Company!


‘Ontspannen in het vliegtuig’
In deze download wordt er nieuwe informatie gegeven;

-over wat turbulentie precies is
-dat het vliegtuig is ontworpen om met heftige turbulentie om te gaan
-hoe je als vanzelf volledig ontspannen kunt zijn in het vliegtuig

Doordat je nieuwe informatie ontvangt worden er op onbewust niveau nieuwe koppelingen gemaakt zodat je op een andere manier gaat reageren.
Luister vooraf en tijdens je reis naar de download ‘ontspannen in het vliegtuig’ zodat je voortaan ontspannen op reis gaat!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »