Stop met uitstellen

  • Geplaatst op
  • 0
Stop met uitstellen

Ben je niet of nauwelijks gemotiveerd om dingen te doen, zelfs wanneer je weet dat het belangrijk is?

Iedereen heeft in zich alle kwaliteiten en capaciteiten om alles te bereiken wat je wil. Een natuurlijke drive om een vervuld en actief leven te leiden. Maar… soms kan het zo zijn dat de druk die we ervaren vanuit de buitenwereld om te presteren of om net zo te zijn als anderen je juist verlammen. Net zoals angst om te falen je kan verlammen. Of de overtuiging; ‘zij wel en ik niet.’

 

Negatieve overtuigingen en angst kunnen jouw kwaliteiten en capaciteiten danig ondermijnen. Zelfs tot het punt van helemaal niet meer in actie komen en jezelf beperken. Wat zonde! En echt zo niet nodig.
Dat kan leuker! Dat kan makkelijker!


Wil je meer gemotiveerd zijn en in actie komen om doelen te bereiken en jouw ambities en dromen werkelijkheid te laten worden? The Daydream Company helpt je met de Mp3 'Stop met uitstellen'om de interne motivator voor je eigen succes en ondersteuning in te zetten!


Misschien voel je weleens spontaan de drang/ het enthousiasme om in actie te komen. Hoe zou het zijn wanneer je altijd gemotiveerd bent om belangrijke dromen, wensen en doelen te bereiken? Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het zo ontzettend fijn is om vanuit een ontspannen toestand op een hele natuurlijke wijze actief te zijn. Om vanuit dat spontane gevoel in actie te komen. En vanuit die ‘flow’ gaan de dingen makkelijk en vanzelf.

 

Luister naar de Mp3 'Stop met uitstellen' om vanuit jezelf zelfmotivatie te ontwikkelen, zodat je gemotiveerd bent om doelen te bereiken en een proactieve houding aan te nemen!


Spreek op een hele krachtige manier jouw onderbewuste motivator aan die je helpt om vooruit te komen in het leven en dat te bereiken wat jij belangrijk vindt. Om te doen wat je blij maakt en je energie geeft. Niet omdat de buitenwereld dit van je verwacht, maar omdat je het zelf wilt!


Omdat dit met behulp van de Mp3 op onbewust niveau gebeurt gaat het als vanzelf; je voelt je gedreven in plaats van gedwongen om iets te doen of te bereiken.
Makkelijk, ontspannen én super effectief, wat een gouden combinatie!
Ga lekker zitten, ontspan en laat de Mp3 zijn werk doen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »